Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ξανά fake news για το ΚΚΕ από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Χρηστίδου

 

 

Κάποιοι έχουν βαλθεί να γίνουν ρόμπες και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε αυτό το δικαίωμα. Επιλογή τους είναι μπορεί να πει κανείς και θα συμφωνήσουμε.

Ο λόγος (και) αυτή τη φορά για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου η οποία στο λογαριασμό της στο twitter σχολίασε: «Πέρασαν 4 χρόνια και ο Περισσός δεν έχει βρει ακόμα την διεύθυνση του υπουργείου εργασίας. Να τους πούμε ότι είναι η ίδια όταν υπουργός ήταν η Έφη Αχτσιόγλου τότε που μπούκαραν και χτύπαγαν τα χέρια στο τραπέζι». Προφανώς αναφέρεται στην κινητοποίηση εργατικών συνδικάτων και του ΠΑΜΕ το 2018 την ημέρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για τον περιορισμό του απεργιακού δικαιώματος, τροπολογία που όπως δήλωνε τότε ο Αδωνις Γεωργιάδης «ερχόμουν στη Βουλή, ερχόμουν και δεν κρατιόμουν να ψηφίσω την τροπολογία»!

Είμαστε βέβαιοι:

- πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε τον λόγο της συγκεκριμένης κινητοποίησης που αναφέρει στο γραφείο της τότε υπουργού εργασίας.

- ότι η Ραλλία Χρηστίδου ξέρει, ότι είτε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είτε με την κυβέρνηση της ΝΔ, το ΠΑΜΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα έχουν πολιορκήσει δεκάδες φορές το Υπουργείο Εργοδοσίας.

- ότι τις κινητοποιήσεις αυτές των τελευταίων 4 χρόνων θα τις είδε στα στα social media, γιατί με το οργανωμένο, συνδικαλιστικό κίνημα είμαστε επίσης βέβαιοι ότι καμία σχέση δεν (θέλει να) έχει.

Επίσης είμαστε βέβαιοι για την ευθιξία, για την οποία διακρίνεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί επί 4 χρόνια να αραδιάσει τα fake news της έστω μία φορά στη Βουλή, παρόντων και βουλευτών του ΚΚΕ, τα λέει στο τουίτερ νομίζοντας ότι ...θα πιάσει γεμάτα. Τελικά της απαντάνε ακόμα και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει ψέματα. Καλά πήγε κι αυτό.

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου