Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Η ελληνική κυβέρνηση και το κράτος - δολοφόνος


Πηγή: Associated Press

 

Είναι μερικές φορές που οι λέξεις χάνουν το νόημα τους και τότε για να εκφράσεις μια κατάσταση είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσεις παραλληλισμούς, εικόνες, μεταφορές κλπ.

Σίγουρα λοιπόν δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς ακριβώς την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδας για τα κομματιασμένα κορμιά που θάφτηκαν στη Ράφα απο τους βομβαρδισμούς των νοσηρών δολοφόνων του κράτους τρομοκράτη του Ισραήλ. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ελλάδα καταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις κατά αμάχων, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών, στη Ράφα. Υπογραμμίζουμε την ανάγκη για τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας που θα διαλευκάνει τις ακριβείς συνθήκες της επίθεσης. Η Ελλάδα καλεί εκ νέου για άμεση κατάπαυση του πυρός, σεβασμό του ανθρωπιστικού και διεθνούς δικαίου από όλα τα μέρη, άμεση εισροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα και απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατά η Χαμάς».

Έχουν ξεπεράσει κάθε επίπεδο αθλιότητας και είναι ακραία επικίνδυνοι για τον ελληνικό λαό. Ο Νετανιάχου και το κράτος του Ισραήλ χαρακτηρίζεται ως εγκληματίας πολέμου από το διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης. Το διεθνές δικαστήριο του ΟΗΕ καλεί να σταματήσει η σφαγή και η ελληνική κυβέρνηση ζητά αποδείξεις για το ποιός το έκανε!

Για τη αλγεινή στάση της ελληνικής κυβέρνησης, των «πιστολιών» της προπαγάνδας του Νετανιάχου στη χώρα μας που ακόμα και σήμερα δεν κλείνουν το στόμα τους και αναμασούν ακόμα την κασέτα της 7ης του Οκτώβρη υπεύθυνοι είναι όλοι όσοι: 

Έχουν συναντηθεί με τα εγκληματικά ισραηλινά λόμπι...

Έχουν σχέσεις με τον Μπίμπι, τις ΗΠΑ και την ΕΕ που στηρίζουν τον Μπίμπι...

Έχουν αναβαθμίσει χαμογελαστοί την στρατηγική σχέση με το κράτος δολοφόνο!

Είναι υπέρμαχοι αυτών που δίνουν χρήματα και βόμβες στον εγκληματία πολέμου για να παγώνει το βλέμμα των παιδιών από το αίμα των χιλιάδων επίσης παιδιών που δεν θα ξαναχαμογελάσουν ποτέ.

Θα γυρίσει ο τροχός και λαός θα τιμωρήσει τους προσκυνημένους στα εγκλήματα κατά της ζωής και της ανθρωπότητας. Το έχει ξανακάνει.

Μπροστά στις εκλογές πάντως το λέμε ειλικρινά για να έχουμε τη συνείδηση μας καθαρή, ψηφίζουμε και για την Παλαιστίνη γιατί αυτοί είναι επικίνδυνοι και εμείς είμαστε άνθρωποι. Είμαστε με το δίκιο. Είμαστε ΚΚΕ. Τέλεια και παύλα. 

Αναγνώστης του 902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου