Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Επιστρατεύτηκε ως και το viber στην υπηρεσία του αντιαπεργιακού κλίματος...

 

 

Από το πρωί τα διάφορα παπαγαλάκια με το στασίδι που διαθέτουν στα ΜΜΕ οργιάζουν... απαιτώντας καταστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Δίπλα στους διάφορους Πορτοσάλτε πλέον έχουμε και το Viber... Στην «επίσημη κοινότητα του viber για την Ελλάδα» όπως ονομάζεται η κοινότητα - αριθμεί περίπου 1,5 εκατομμύριο χρήστες - οι διαχειριστές έκριναν σκόπιμο ανάμεσα σε διάφορες άχρηστες πληροφορίες να αναρτήσουν μήνυμα, με το οποίο η κοινότητα συνιστά υπομονή στους κατοίκους της Αττικής λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε ΜΕΤΡΟ - αστικές συγκοινωνίες.

Βγάζει μάτι η ίδια γραμμή με τους διάφορους απεργοκυνηγούς! Να μην ακουστεί ΓΙΑΤΙ απεργούν οι εργαζόμενοι! Να μην ακουστεί τι συνέπειες θα έχει για τους εργαζόμενους η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιών! Να μην ακουστούν τα αιτήματα των απεργών που είναι αιτήματα κάθε εργαζόμενους για σύγχρονες, ασφαλείας, φτηνές μετακινήσεις σε όλο το λεκανοπέδιο, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και ανανέωση του στόλου, για υπογραφή συλλογικής σύμβασης για τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ.

Ας κάνουμε όλοι πράξη με κάθε πρόσφορο τρόπο το κάλεσμα που απηύθυνε το ΠΑΜΕ:

«Απαντάμε με αλληλεγγύη και συλλογικό αγώνα

Όλοι για έναν και ένας για όλους

Μαζικά να εκφραστεί αλληλεγγύη στον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας».

Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις των απεργών να φτάσουν παντού!

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου