Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Δραστική μείωση και πλαφόν στα τιμολόγια - Κατάργηση έμμεσης φορολογίας

 

Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματος σε οικογένειες που αδυνατούν να το πληρώσουν

 

 

Δραστική μείωση και πλαφόν στα τιμολόγια, κατάργηση της έμμεσης φορολογίας και στοπ στις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ζητά το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση για τις νέες αυξήσεις των παρόχων ενέργειας

Αναλυτικά:

Την ίδια ώρα που τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στην ενέργεια δεν έχουν πλαφόν, ανακοινώθηκαν οι νέες αυξήσεις των παρόχων στο ρεύμα με αυξήσεις ως και 29% για τον Γενάρη. Το πραγματικό πλαφόν μπαίνει μόνο στις λαϊκές ανάγκες των εργαζομένων που παλεύουν άνισα με την ενεργειακή φτώχεια και τα κύματα ακρίβειας με «όπλα» την κοροϊδία των ψίχουλων από τα διάφορα pass και των «λελογισμένων» αυξήσεων σε μισθούς που νομοθετεί κάθε χρόνο η κυβέρνηση.

Επαναφέρουμε τα αιτήματα που έχουν προτάξει συνδικαλιστικές οργανώσεις και έχουν πραγματοποιήσει αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ανακούφιση κάθε εργατικής-λαϊκής οικογένειας.

  • Δραστική μείωση και πλαφόν στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου, πετρελαίου θέρμανσης.

  • Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια.

  • Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματος σε οικογένειες που αδυνατούν να το πληρώσουν.

  • Επανασυνδέσεις στο κομμένο ρεύμα με μόνη προϋπόθεση τη συμφωνία σε διακανονισμό των οφειλών με ευνοϊκούς όρους, χωρίς προκαταβολή και με πολλές χαμηλές δόσεις για αποπληρωμή των λογαριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου